Reactie plaatsen

Reacties

Annelies
3 maanden geleden

Je kind wordt warm ontvangen en benaderd op het niveau wat hij/zij begrijpt. Het contact voelt vertrouwd.
Ook is er ruimte om de vragen te stellen die je als ouder hebt. Je voelt je gehoord.
De praktijk ziet er verzorgd uit en bij de tijd. Er is ook ruimte voor humor.
Onze dochter was tijdens de therapie snel zindelijk in de nacht. Het hielp haar meer bewust te worden van haar lijf en hoe ze daar voor kan zorgen.
Het is een extra steun voor je als ouder, als je samen met de therapeut en je kind een plan op kan stellen, waar je thuis op terug kan vallen.

Tineke Terlouw
3 maanden geleden

Sabine heeft ons heel goed geholpen met de 'ongelukjes' met urine van onze zoon van 6 jaar.
Haar medische blik, maar ook de omgang met onze zoon was super goed! Heel fijn en echt raadzaam om haar te consulteren als je kind incontinentie problemen heeft!

Sigrid
5 maanden geleden

Via via bij sabine terecht gekomen, bij de 1e afspraak zeer spontaan en vriendelijk ontvangen.
Mijn zoon van 9 vondt het spannend maar was al vrij snel op zijn plek.
Met alle afspraken en opdrachtjes aan de gang gegaan en afgelopen week ons laatste bezoek gehad. zowel mijn zoon als wij zijn zeer tevreden hoe sabine ons en vooral mijn zoon geholpen heeft.
Topper......

Andrea
6 maanden geleden

Wij werden door de huisarts doorverwezen naar Sabine toen onze dochter 5 was en nog veel ongelukjes had. Sabine heeft super goed geholpen met praktische tips en lichamelijke checks. Sabine is enthousiast en kan goed met kinderen communiceren. Mijn dochter was goed op haar gemak en had altijd zin om naar Sabine toe te gaan. Zeker aan te raden!

Anne
10 maanden geleden

Veel dank Sabine, voor je hulp, steun en interesse! Je hebt ons echt geholpen en telkens met ons (zowel ouders als vooral het kind) meegedacht. Veel groetjes, Anne

Eveline
een jaar geleden

Wat ben ik blij dat we met onze zoon (9jr) bij Bienebon terecht zijn gekomen, na eerst de huisarts en de 'poep en plas' poli in het ziekenhuis. Sabine is fantastisch! Ze doet haar werk met zoveel plezier en is altijd onwijs motiverend en positief naar onze zoon en ons als ouders geweest. Onze zoon heeft nu geen ongelukjes of natte (en riekende) plekken meer in zijn onderbroek. Dank!

Enmely
2 jaar geleden

Super fijn en proffesioneel geholpen. Er word echt gekeken naar wat je kind nodig heeft. Dankzij bienebon is het eindelijk gelukt om de problemen op te lossen, en zonder luier de dag door te brengen.

Myrte
2 jaar geleden

Wij kwamen bij Sabine toen onze dochter ruim 4,5 jaar oud was en dagelijks meerdere natte broeken had. Helaas werden we nergens serieus genomen, tot we per toeval bij Sabine terecht kwamen. Wat een opluchting dat Sabine het als 'probleem' voor onze dochter erkende en met ons aan de slag wilde gaan. Sabine is heel prettig in haar contact, naar zowel kind als ouders. Dit helpt enorm veel in zo'n traject, dat het kind ook een volwaardig gesprekspartner is. Vol vertrouwen zijn wij samen met Sabine een traject in gegaan vanwege een overactieve en te kleine blaas. Waarbij Sabine altijd open stond voor, en flexibel omging met, de puzzels die onze dochter regelmatig wist op te werpen. Onder begeleiding van Sabine zijn wij in het ziekenhuis beland bij de kinderarts. Zelfs de kinderarts heeft gevraagd om contact te blijven houden met Sabine, omdat Sabine haar vak echt verstaat. Sabine zoekt zelf ook nog regelmatig contact met ons, om te polsen hoe het gaat. Ze is dus oprecht betrokken. Wij kunnen echt alleen maar positief zijn over Sabine en raden haar dan ook ten zeerste aan bij blaas gerelateerde problemen!